sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

the GazettE

Reita, handmade of Polymer Clay

Täytyy myöntää, että gaze on yksi niistä bändeistä joita en kuuntele "periaatesyistä". Samantyylistä juttua oli meneillään dir en greyn huippuaikoina. Gaze on nykyään "se juttu", kuten ennen vanhaan diru oli. Ja ehkä tämän takia välttelen näitä bändejä. En todellakaan väitä, että ne tekisivät huonoa musaa. Kyllä dirun Cage ja gazetten..noh..öö..Cassis on jääny soimaan mieleen mutta enpä osaa nimetä bändin jäseniä enkä albumeja enkä suosittuja biisejäkään sen kummemmin.

An Cafe ja Ayabiekin taisi olla aika suosittuja aikoinaan - mites nykyään? Tuntuu joskus, että oon liian vanha seuraamaan enää tätä j-rock kehitystä. Oon kalkkiintunu mun Gacktiin, Hydeen ja X-Japaniin.. sentään D'espairs Ray ja Girugamesh herätti joskus jotain "ooo uusia!" -tunteita. Mutta joo, jos joillain on päivitettyä infoa tämän hetken musa skenestä ni laittakee kommenttia :)! Taitaa tuo k-pop olla tämänhetkinen "hot" juttu.

Miksi siis valitsin figuuri aiheeksi Reitan? Noh, tuo nenän kankaanpala on jäänyt mieleen - ja tokihan nuo hiuksetkin. Paljon helpompaa tehdä Reitasta "näköinen" kuin vaikkapa Yoshikista (X-Japan).

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Busy Weekend

Currently my weekend consists of LOTS of studying, eating good foods & making a couple of polymer clay sculptures.
Jahas, viimeistä viedään. On meinaan enää pari viikkoa kunnes kandidaatin tutkinnon pitäisi olla plakkarissa. Tietenkin ekana pitäisi suorittaa pari tenttiä - joihin nyt siis luen. Tänään meni 200-sivua. Huomenna vielä toiset 200, niin on ensimmäinen lukualue luettu kerran läpi. Zzz.

Tänään olen myös herkutellut. Eikö olekin niin, että opiskelu on hauskempaa jos on jotain naposteltavaa? No mustikkamuffinsit leivoin itseasiassa jo torstaina mutta tänään sain mustikkapiirakkaa. Jonkinlainen mustikkakausi menossa :)

Ja on sitä tullut vähän polymer clay-massoillakin leikittyä. Kuvassa erivärisiä muffinseja ja pari pientä possua. Muffinsit täytyy vielä lasittaa (+ lisätä glitteriä!) ja possuille täytyy maalata silmät :P

torstai 22. huhtikuuta 2010

Gackt

Se saapui, vihdoin! Viime marraskuussa tilasin Gacktin Visualive DVD:n ja muutaman muun tavaran. Herra tietenkin päätti lykätä julkaisuajankohtaa kolme kertaa ja lopulta DVD julkaistiin maaliskuussa. Noh, paketin saavuttua Suomeen tulli päätti, että sen arvo on liian korkea, ja piti tavaroitani panttivankina kunnes asia selvitettiin.

:P

Eli kuukausien odotuksen jälkeen, they're finally here!

Ihana yllätys, että mukana tuli tuo 10th Anniversary tarra.

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Time for Breakfast

Käsintehtyjä miniatyyrijutskia Polymer Clay-massasta. Starbucks kahvia voi käyttää kännykkäkoruna.

On hyvä aloittaa aamu lautasellisella aamiaismuroja.

Sitten kun vatsa ei ole täysin tyhjä voi kitata sisäänsä runsaan määrän aamukahvia.

Jos kiinnostaa miten nämä on tehty. Tein molemmista videotutoriaalit YouTubeen. Täältä löytyy murot ja täältä kahvi.

maanantai 19. huhtikuuta 2010

French Nails Tutorial

La la laa. Hairahduin hetkeksi tekemästä Polymer Clay tutoriaaleja ja tein kynsitutoriaalin! Ranskalainen manikyyri. Helppo tehdä - ja myös muuntaa esimerkiksi kynsitarrojen avulla.


Käytössä Hello Kitty kynsitarrat, jotka löysin Stockmannin kauneusosastolta, lasten puolelta. Hah!




Tämä on myös ensimmäinen testikuvaus uudella kameralla. Kamera kuvaa HD kuvaa, tosin tässä tapauksessa en sitä toiminnallisuutta käyttänyt.

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Sparkly Phone Charms

Tiny, delicious mobile phone charms!

Vihdoinkin on ollut ihanan aurinkoinen viikonloppu. Koko viikko sää on ollut NIIN harmaa. Eilen kävin kahvilla kaverin kanssa ja tänään olen väsännyt kandia. Enää muutama viikko ja olisi tarkoitus valmistua ;)! Tietenkin edessä on vielä kahden vuoden jatko-opinnot.


Cupcakes, sparkly, swirly, cupcakes!

Viime viikolla olen siis väsäillyt näitä tällaisia pieniä muffinseja ja donitseja. Lisäsin pinnalle vielä vähän glitteriä (koska satun pitämään kaikesta glitter-hömpästä!). Aika ironista, että tämänhetkinen kännykkäni on sellaista mallia, ettei siinä ole reikää mihin kännykäkorun narun voi pujottaa! *-*

Miniature glitter donuts with stripes.

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Yummy in my Tummy

Miniatyyri suklaakeksejä - tehty Sculpey massasta ja nestemäisestä Sculpeysta.

Hi all of you non-finnish speaking people! Don't be alarmed. My blog is and will always be mostly in finnish. Most of my other websites, youtube, etsy store, deviantart are in english and that is why I wanted to (finally) create something for finnish people. Now, don't worry. There is a google translating tool on the sidebar (though it might not work well all the time). I do speak, write and understand english so I hope you keep visiting my blog and leave comments ;)

No niin. Viisaudenhammasleikkaus on ohi ja poskissa on komeat mustelmat todisteena siitä. Huomenna jatkuu arki. Pääsiäisloma oli ihanan rentoa aikaa, mutta nyt on taas aika mennä kouluun ja töihin. Onneksi on enää n. 1kk kunnes alkaa kesäLOMA. Ja lomalla tarkoitan sitä, ettei ole koulua. Kesätöitä kyllä löytyy. Kai. Toivottavasti. Luultavasti.

Kävin eilen shoppailemassa kaupoissa. Tarkoitus oli mennä vain ns. ikkunaostoksille, eli kävelemään ja tunnustelemaan omia voimia särkylääkkeiden ja antibioottien vaikutusten alaisena. Taitaa kunto olla jo aika normaali ja leikkaussäryt historiaa kun mukaan tarttui viisi kesäistä yläosaa ja yksi pari korvakoruja :P

Pikkurillin sormenpään kokoisia donitseja ;)

maanantai 5. huhtikuuta 2010

Answering Questions

Happy Easter! I hope you ate a bunch of yummylicious chocolate eggs!!


Kiitos kaikista edellisen postauksen kysymyksistä. Tässä vastaukset (vastaukset on kirjoitettu sillä kielellä millä kysymys kirjoitettiin).

1.Kuinka vanha oot ? 22vee.

2.Koska aloit värkkään tommosia söpöjä hommia noista massoista? Keväällä 2006. Ensimmäinen koskaan tekemäni juttu oli pienen pieni pupu. [kuva]

3.Minkä näkönen oot ja kuvakin ois kiva (: Vihreet silmät, kerroksittain kolmivärjätyt hiukset (vaaleasta tummaan). 166cm pitkä ja pisamia poskilla. [vanhoja kuvia]

4.Teetkö kaikki noi sun massataiteilus käsin tai mitään muita apuvälineitä käyttämättä ? Juu kaikki on tehty käsin. En tiedä mikä luokitellaan apuvälineeksi, mutta yleensä teen nuo muovailujutut ihan pelkkää polymer clay -massaa ja veistä apuna käyttäen. Joskus käytän akryylimaalia, piparimuotteja, hammastikkuja ym. yksityiskohtia varten.

5. Myytkö noita, tosiaan? :D Juu, myyn. En tosiaan ole koskaan myynyt missään tapahtumassa - vaan netissä. Nettikauppa löytyy [täältä] ja maksuvälineenä toimii PayPal, jota käytetään nykyään kaikkialla nettikaupoissa. Turvallinen vaihtoehto :)

6. Missä asut? Espoossa.

7. Ootko käynyt Japanissa? Haluaisitko? En oo käynyt, mutta totta kai!!! haluaisin. Ja suunnitelmissa onkin mennä moikkaamaan sinne yhtä kaveria kunhan saadaan aikataulut matchaamaan.

8. Voisitko esitellä noi sun erikoistarvikkeet, joita käytät tehdessäs näitä ihania juttuja`? Ja mistä ostat ne? Erikoistarvikkeet? Noh, elikkäs Polymer Clay-massoja joita käytän löytyy ihan Suomen askartelukaupoista kuten Sinelli, Askarelli, Hobby Point. Käytän siis FIMO soft, Sculpey Premo, Cernit -nimisiä massoja (sekä niiden "nestemäisiä" versioita kastikkeita ja suklaakuorutuksia varten). Tarvikkeita löytyy kyseisistä kaupoista massojen lähistöltä. En oikeastaan paljoa perusta "erikoisvälineistä", sillä ne maksaa kauheasti ja samantyylisiä välineitä löytyy ihan omasta kodista. En esimerkiksi omista ns. pastakonetta, mitä monet käyttävät massan litistämiseen ja venyttämiseen. Käytän mielummin kaulinta :)

9. Onko noiden söpöjen massatyyppien tekeminen vaikeeta? Eipä se kauhian vaikeeta ole. Tekemiäni videotutoriaaleja löytyy [täältä]. Voit itse päätellä niiden perusteella onko vaikeaa vai ei :)

10. Kestääkö kauan oppia tekemään noita? Ei. Tietenkin riippuu onko koskaan muovaillut mistään mitään. Lapsena tykkäsin kauheasti muovailuvahasta ja isompana tykästyin ihan savitöihin (dreijaus ym. tekniikat). Perustekniikat on helppo oppia ja sitten pystyykin tekemään vaikka mitä!

11. Miten innostuit tekeen toillasia? Harrastin melkein lukioikäiseksi asti "savikerhoa", eli tein keramiikkatöitä kerran viikossa. Lopulta aika (tai into) ei enää riittänyt siellä käymiseen ja pienen tauon jälkeen teki mieli alkaa tekemään jotain samanlaista... kunhan pystyisi "kovettamaan" ne työt kotona eikä tarvitsisi mitään erityis uuneja tai laitteita. Ja sittenpä löysin nuo Polymer Clay-massat, jotka voi kovettaa ihan oman keittiön uunissa.

12. Mitä kaikkia tarvikkeita/materiaaleja tarvitset noiden tekemiseen? Periaatteessa vain FIMO, Sculpey, Cernit (tms.) massamateriaalia ja apuvälineeksi veitsi. Jos tekee vähän erikoisempia juttuja niin tietyt työvälineet kuten hammastikut, puutikut, nestemäiset massat, maalitarvikkeet ym.t auttaa todella pitkälle :)

13. If you could spend the day modelling for one magazine which would it be?? I assume you mean "modelling" as in, creating miniature sculptures for a magazine that publishes them. Actually, I rarely read any miniature, dollhouse etc. magazines. Actually during my life I think I've only read total of two "modelling" magazines :) But I'd love my work to be featured in some sort of a fashion magazine, as a fun "jewelry" alternative. I often transform my miniature sculptures into earrings, necklaces and rings. Then again, if you meant about me (myself) modeling for a magazine, hmm. I'm not model material ;)

14. Onko lemmikkieläimiä? Jos niin mitä? :) Haluisitko jonku erityisen? Eipä ole. Aikoinaan oli akvaariokaloja ja muutama tulilisko siellä akvaariossa. Koiran haluaisin, ehdottomasti!!! Hamsterikin olisi ihan söpö vaihtoehto.

15. Ootko ikinä ratsastanut? Piditkö ? En. Pienenä mietin jos alottaisi ratsastuksen kun kaveritkin aloitti, mutta en sitten aloittanut ja mun "suhde hevosiin" on aika etäinen nykyään :)

16. Ootko ikinä ollu onnettomuudessa? En koskaan. Sanoisin että oon ollut todella onnekas siinä suhteessa että en oo koskaan joutunut sairaalaan, murtanut luita, pitänyt kipsiä tms. Siispä olen aika helpolla päässyt :)

17. Mikä on lempiaamupala? :D Hmm...aamupalaksi...croissantit! Ne vaan on niin hyviä. Ja joo, en todellakaan syö niitä aamupalaksi kuin ehkä kerran vuodessa :) Yleensä syön muroja maidolla tai sitten paahtoleipää.

18. Mikä on inhokkiväri? Entäs lemppari? Inhokkiväri on varmaankin turkoosi. Tai ei turkoosissa mitään vikaa mutta en tykkää jos esimerkiksi sisustuksessa/vaatteissa yhdistää sinistä ja vihreetä. Lemppariväri on sinisen eri sävyt. Ehkä vähän ristiriitaista :D