keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Sugar Sparkle Yum Yum

Tiny little donut. Made of polymer clay (for necklaces or mobile phone charms)

Ulkona on kunnon lumimyrsky! Ei se mitään, saa ollakin. Talvea ja kylmää kestää paremmin kun ulkona on kaunis lumimaisema. Sitäpaitsi jos sattuu asumaan rivitalossa niin lumityöt on oikein hyvä liikuntamuoto. Ja tietty lumiukkojen ja lumilyhtyjen tekeminen ;)! Juups, kerrostalossa asuvilla ei vaan ole yhtä hauskaa kuin rivitaloissa tai omakotitaloissa asuvilla! Onneksi voin aina mennä vanhempien luo harrastamaan lumitoimintaa :PWalking in a winter wonderland.. la, la, la. Nyt alkaa jo olla se hetki kun meikäläisen jouluintoa ei enää pysty pidättelemään mikään. Joululaulut, piparit, joulukoristelut... kaikki on pakko saada kokea jo NYT! Joillakin on se sääntö että joulua saa alkaa valmistelemaan vasta joulukuussa, tai vasta itsenäisyyspäivän jälkeen, tai vasta jouluviikolla.. no, minulla se on enemmänkin "tulisipa marraskuu niin saisi jo alkaa ajattelemaan joulua, lahjoja, ruokia...!"

Ajattelitteko hankkia jonkun joulukalenterin? Itselläni on vuosikausia ollut Veikkauksen joulukalenteri. Nyt mietin pitäisikö sen lisäksi hankkia vaikkapa vähän hienompi suklaakalenteri. Kinder, Fazer tms.

Some sugary sweets... miniature polymer clay donuts!

tiistai 16. marraskuuta 2010

Oreos, Dominos...

A cookie ring. Handmade of Polymer Clay.

Suomessa nämä tunnetaan nimellä Domino. USAssa nämä tunnetaan nimellä Oreos. Onko kukaan muuten maistanut Oreo-keksiä? Stockmannilla myytiin niitä (ellei yhä myydä!) Boston teemakuukautena. Hyvin samanlaisia kuin Domino-keksit, MUTTA ehkä hieman "suklaisempia" ja tietenkin koko oli suurempi.

A cookie cellphone charm. Handmade of Polymer Clay.


Nyt eletään hyvin jännittäviä aikoja. Uusin Harry Potter-elokuva tulee ensi-iltaan huomenna! Tosin minulla on liput vasta viikonlopun näytökseen. Kun on pienestä pitäen mennyt aina katsomaan sen uusimman Potterin (ja lukenut kirjat) niin pakkohan sitä perinnettä on nytkin jatkaa. Aika mahtava mainoskikka siis..nuo Potterit. Taru Sormusten Herrassa sentään oli vain kolme elokuvaa ;) ...tosin kohta se Hobitti-elokuvakin sieltä tulee...

Tsukiconissa oli kivaa! Käväisin siellä sunnuntaina. En kyllä ottanut yhtään kuvia joten niitä on turha odottaa :) Gyaru länsimaalaisittain-paneelikeskustelu oli ihan kiinnostava.

maanantai 8. marraskuuta 2010

Tsuki...

[click for a bigger picture]

Koulu ja työt on vienyt kaiken ajan..plääh. JA täällä Suomessa aurinko laskee talvisin valitettavan aikaisin. Joten, askartelutöiden valokuvaaminen on aikamoinen haaste (kun en keinovaloa tykkää käyttää, värit ei näytä hyvältä!) Yllä siis pari hieman vanhempaa työtä.

Purikura is very addicting! So much fun, but also expensive here...

Kuka on menossa Tsukiconiin ensi viikonloppuna? Itse ajattelin piipahtaa paikan päällä ehkä sunnuntaina. En yleensäkään käy kauheasti coneissa (anime/manga tms. ei oikein innosta ja musiikkiconeja ei ole kauheasti). Tsukiconissa näyttää tänä vuonna pääpainona olevan MUOTI. Eipä se mitään, ihan kiinnostavaa ohjelmaa tarjolla. En kuitenkaan ole menossa taidekujalle myymään tms. Monesti on yritelty houkutella eri tapahtumiin myymään näitä koruja ja muita koristeita joita teen, mutta, mutta... liian stressaavaa mulle juuri nyt ;)! Saa kuitenkin vetää hihasta jos bongaatte!
On cold autumn days - there's nothing better than a yummy treat & a hot cup of coffee!