sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Yankee-kun to Megane-chan

Ihana, ihana, ihana kesäsää!!!

By the way, innostuin uudesta j-doramasta. Aikaisemmin oon katsonut kokonaisuudessaan vain kdorama "You're Beautiful":in. Muut sarjat tuntuu joko pitkäveteisiltä tai liian hölmöiltä. Anyways, nyt löytyi sarja josta jälleen voisin pitää: Yankee-kun to Megane-chan. Tähän mennessä toki nähnyt vasta pari jaksoa - mutta koukkuun jäin :)!

Täältä löytyy muuten päähenkilön blogi. Mistäköhän johtuu että Aasiassa faneista pidetään niin hyvää huolta? Jos Suomessakin löytyisi vaikkapa Salkkareiden Ismon blogi jostain netistä niin kyllähän niitä fanityttöjä/uusia katsojia alkaisi putkahdella joka maan raosta ;)!

Mitkäs on teidän lempparisarjoja?

4 kommenttia:

 1. kaikista parasta tässä säässä on se, että tää jatkuu vieläkin! mutta kyllä, saa valittaa jos näkyy harmaita pilviä ;)

  VastaaPoista
 2. osui silmään just eilen maikkarin sivuilla salkkareiden jirin aloittama blogi :D eli ehkä joku muukin on ajatellut tätä samaa kuin sinä

  VastaaPoista
 3. J-drama's!! ^^ Love them. You should watch Hana Yori Dango or Nodame Contabile ^^ they are great! (well I think :) )

  VastaaPoista
 4. Hoo, kattoin just vähän aikaa sitten telkkarista täällä Japanissa sattumalta tota yankee-kun to megane-chania! Vaikutti ihan hauskalta. :-p Nodame Cantabileä suosittelen minäkin!

  VastaaPoista