tiistai 28. syyskuuta 2010

Can I eat your necklace?

Lapsena lempparikarkkeja oli muun muassa ne sellaiset karkkikaulakorut. Värikkäät pastellisävyiset "rinkulat" joita oli pujoitettu kuminauhaan. Tätä "korua" oli kiva pitää kaulassa ja nappaista välillä pari rinkulaa välipalaksi. Tosin.. pitkät hiukset + tahmainen karkkikaulakoru eivät aina olleet mikään mainio yhdistelmä :D!!

Tässä kaulakoru vähän "aikuisempaan makuun". Tosin, tätä ei voi syödä. Ei, ellei halua lohjenneita hampaita ja kamalia vatsanväänteitä. Tämä "mokkapala" on nimittäin tehty Polymer Clay-massasta.

Samaan kategoriaan naminami-kaulakorujen kanssa menee varmaankin nämä Pocky-korvakorut :) Herkullisen söpöjä! (vaikka itse sanonkin)

9 kommenttia:

 1. Uah! Ihana tuo kaulakoru!♥♥
  Voisin oikeesti syödä ton, niin söpö ja oikeen näkönen! Äh, nyt alkoi kauheesti tehdä mieli jotain makeeta :D

  VastaaPoista
 2. Siis toi on niin upea! Myytkö sä noita koruja kanssa, sillä mä olen ollut jo kauan sitten ihan myyty. Esim sormuksena kaikki noi sun herkkujutut olis niiin mahtavia!

  VastaaPoista
 3. Ai että on sulonen kaulakoru, näyttää niin aidolta kyllä. Sul on tosi nätti blogi muuten:))

  VastaaPoista
 4. Vähän ihana!<3 Syötävän suloinen :D

  VastaaPoista
 5. Maya: Silloin tällöin myyn/teen tilaistöitä jos tyypit pyytävät :) Muutoin ihan harrastuspohjalta vain..huvikseen teen näitä. Hyvää terapiaa :D! Juu sormuksina teen esimerkiksi cupcakeseja.

  VastaaPoista
 6. Syötävän hyvä indeed heheh :D

  http://www.larakoo.blogspot.com/

  VastaaPoista