maanantai 11. lokakuuta 2010

Dreaming of...

Mietiskelen uusia ideoita polymer clay-miniatyyreihin. Tai *köh köh* haaveilen ruoasta. Tuskin tulee yllätyksenä, että leipominen on yksi mun lempipuuhista.
Miniatyyri kookoskakku. Mikälie perus täytekakku joka koristeltu sitten kookoshiutaleilla. Tämän oikea koko on noin 2cm läpimitaltaan. Ei taida oikein täyttää masua :P!

Twitterissä kyselin mitkä Disneyprinsessat on ihmisten suosikkeja? No, oikeastaan puhe alkoi siitä, että kun prinsessoja on nyt kertynyt jo monesta eri etnisestä ryhmästä niin onko SINULLE jo olemassa oma Disney prinsessa. Latinoprinsessaa ei ainakaan vielä ole. Eikä loppujen lopuksi myöskään baltialaista/pohjosmaalaista vaikka Anastasia sellaista kuvastaakin (mutta Anastasia ei ole Disneyn elokuva...). No kuitenkin, etniseltä taustaltani olen Anastasian ja Jasminen risteytys. Lemppariprinsessoja on Jasmine ja Belle. Entäpäs teidän?

7 kommenttia:

 1. Ihana tuo kookoskakku! :)
  Miten oot tehnyt tuon hiutaleen siihen päälle? Tosi herkullisen näkönen. Mulla ei oo lempi Disney-prinsessaa. :/

  VastaaPoista
 2. Mun lemppari on ehdottomasti Belle, vaikka olikin karua, kun joskus pienenä mun oli pakko leikeissä olla tuhkimo tai korkeintaan prinsessa ruusunen - blondi, kun olin ja liian ujo sanomaan vastaan. Belle oli kuitenkin paljon coolimpi ;D

  VastaaPoista
 3. Ummmmmmmmm!!!!!
  Se ve delicioso, debe estar muy dulceeeeeeeeeeee!!!!
  besitos ascension

  VastaaPoista
 4. Mulla kanssa Jasmine ja Belle! Parhaat Disneyn leffat muutenkin! :)

  VastaaPoista
 5. Jasmine ja belle on miunki lempparit!! :--D

  VastaaPoista
 6. da hae cho: Hiutaleet ostin valmiina käsityökaupasta. Se on ns. "lumihiutaletta" jota käytetään snowglobe-lumikoristeissa.

  Maya: Jep, Belle on very cool! ;)

  Ascension: Thank you!

  Sirpa: Jesh, niin on!! Ensi viikolla julkaistaan Kaunotar&Hirviö dvd/blu-ray!

  Ram: Jihuu, jihuu!! :)

  VastaaPoista
 7. Siis etkö sä olekaan suomalainen/ kokonaan suomalainen? Kerro tarkemmin :)

  VastaaPoista