tiistai 16. marraskuuta 2010

Oreos, Dominos...

A cookie ring. Handmade of Polymer Clay.

Suomessa nämä tunnetaan nimellä Domino. USAssa nämä tunnetaan nimellä Oreos. Onko kukaan muuten maistanut Oreo-keksiä? Stockmannilla myytiin niitä (ellei yhä myydä!) Boston teemakuukautena. Hyvin samanlaisia kuin Domino-keksit, MUTTA ehkä hieman "suklaisempia" ja tietenkin koko oli suurempi.

A cookie cellphone charm. Handmade of Polymer Clay.


Nyt eletään hyvin jännittäviä aikoja. Uusin Harry Potter-elokuva tulee ensi-iltaan huomenna! Tosin minulla on liput vasta viikonlopun näytökseen. Kun on pienestä pitäen mennyt aina katsomaan sen uusimman Potterin (ja lukenut kirjat) niin pakkohan sitä perinnettä on nytkin jatkaa. Aika mahtava mainoskikka siis..nuo Potterit. Taru Sormusten Herrassa sentään oli vain kolme elokuvaa ;) ...tosin kohta se Hobitti-elokuvakin sieltä tulee...

Tsukiconissa oli kivaa! Käväisin siellä sunnuntaina. En kyllä ottanut yhtään kuvia joten niitä on turha odottaa :) Gyaru länsimaalaisittain-paneelikeskustelu oli ihan kiinnostava.

4 kommenttia:

  1. really cute!
    I want to go to the new HP movie too!!

    VastaaPoista
  2. Vaude! Oreot on tosi hyviä. Oon tehnyt mielenkiintosen havainnon, että ne on tummempia kuin Dominot. :D Miten teit muuten ton kuvion noihin?

    VastaaPoista