torstai 2. joulukuuta 2010

Gravity, don't mean too much to me...

I'm who I've got to be! :)
My Chemical Romance, handmade of polymer clay

Jahas, jahas. My Chemical Romancen uusin levy "Danger Days: True Lives Of The Fabulous Killjoys" on IHASTUTTAVA. En tiedä yltääkö samalle tasolle kuin edellinen "The Black Parade", mutta konsepti on kyllä muuttunut täysin... bändi uudistuu jokaisella levyllään ja toivottavasti pitää mukanaan vanhat fanit sekä houkuttelee uusia.

Tällä hetkellä päässä soi mahtava Bulletproof Heart. Yllä olevat polymer clay-massasta tehdyt miniatyyrit tein eräänä iltana tv:tä katsellessa. Mukavasti kuluu 1½h näidenkin väsäilyn parissa. Parasta terapiaa ;)! Haa, Planetary(Go!) on myös aika hyvä biisi. Kesti hetken tottua tuollaiseen vähän elektronisempaan tyyliin mutta, mutta...menettelee.
Onko olemassa albumia jota olette viimeaikoina "ihquttaneet"? Tai jotain levyä jota odotatte innolla. Itse ainakin odotan mielenkiinnolla mitä esimerkiksi jo jonkin aika hiljaiseloa pitäneet Nightwish ja Silverchair julkaisevat seuraavaksi.

2 kommenttia:

  1. OMG! They are so cute.. Perfect for Christmas gift to our love ones.

    VastaaPoista
  2. voi kun söpöjä! :D itsekin olen suuri mcr fani mutta en ole ihan vielä tutustunut kunnolla herrojen uuteen albumiin ;)

    VastaaPoista