sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Dan Sperry

Tässäpä jotain mikä piristytti omaa päivääni jokin aika sitten. Saan päivittäin ehdotuksia ja pyyntöjä siitä, mitä tutoriaaleja ja miniatyyreja seuraavaksi tekisin. Eräs pyyntö oli "Please make Dan Sperry, he's so cool!" En tällöin tiennyt kyseisestä miehestä yhtään mitään. Etsin pari videota YouTubesta ja ihastuin tähän gootti/punk-henkiseen taikuriin. Niinpä tein miniatyyrin ja videotutoriaalin. Ei ehkä parasta mitä olen tehnyt, mutta olen silti iloinen että "yritin" =)

Ihme kyllä, videon on nähnyt myös itse Dan Sperry. Ilmeisesti muutamat ihmiset olivat lähettäneet hänelle Twitter/Facebook viestiä, että tällainen video on olemassa. Olen oikein otettu että mies jopa kommentoi videota :)

Thank you Dan & thank you who requested for the sculpture/tutorial!

4 kommenttia:

 1. Olen todellakin ihastunut töihisi ja stalkkaan kanavaasi youtubessa 24/7 ! Ihmettelen eniten, että miten saat noista caneista "canes" (ja muistakin joita pitää leikata.) leikattua viipaleita, kun itsellä ei tahdo onnistua niin että värit ei sotkeentuisi..... Minkälaista leikkuria tai veistä käytät ja mitä muita apuvälineitä ? Kiiitos jos vastaat ! :) ♥

  VastaaPoista
 2. Veronala: Kiitoksia :)! Elikkäs teen nuo canesit ja laitan ne uuniin n. 5min ajaksi. Tällöin ne ovat tarpeeksi kovia etteivät värit sekoitu, mutta tarpeeksi pehmeitä että niitä voi leikata terävällä veitsellä/partaveitsenterällä. Eli periaatteessa hedelmäviipaleet ovat puolikovia. Ne voi toki laittaa uuniin uudelleen esimerkiksi kakun päällä jos sellaiseen ne käytät (eivät pala).

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon ! Menenkin heti kokeilemaan ! :)

  VastaaPoista
 4. Itse laitan paistamattomat pötköt hetkeksi pakastimeen, sitten leikkaan, käytän ja paistan kaiken yhdellä kerralla.

  VastaaPoista