sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

the GazettE

Reita, handmade of Polymer Clay

Täytyy myöntää, että gaze on yksi niistä bändeistä joita en kuuntele "periaatesyistä". Samantyylistä juttua oli meneillään dir en greyn huippuaikoina. Gaze on nykyään "se juttu", kuten ennen vanhaan diru oli. Ja ehkä tämän takia välttelen näitä bändejä. En todellakaan väitä, että ne tekisivät huonoa musaa. Kyllä dirun Cage ja gazetten..noh..öö..Cassis on jääny soimaan mieleen mutta enpä osaa nimetä bändin jäseniä enkä albumeja enkä suosittuja biisejäkään sen kummemmin.

An Cafe ja Ayabiekin taisi olla aika suosittuja aikoinaan - mites nykyään? Tuntuu joskus, että oon liian vanha seuraamaan enää tätä j-rock kehitystä. Oon kalkkiintunu mun Gacktiin, Hydeen ja X-Japaniin.. sentään D'espairs Ray ja Girugamesh herätti joskus jotain "ooo uusia!" -tunteita. Mutta joo, jos joillain on päivitettyä infoa tämän hetken musa skenestä ni laittakee kommenttia :)! Taitaa tuo k-pop olla tämänhetkinen "hot" juttu.

Miksi siis valitsin figuuri aiheeksi Reitan? Noh, tuo nenän kankaanpala on jäänyt mieleen - ja tokihan nuo hiuksetkin. Paljon helpompaa tehdä Reitasta "näköinen" kuin vaikkapa Yoshikista (X-Japan).

4 kommenttia:

  1. Aws, ihana, pieni ja pullea Reitaliini <3
    Ihana kun joku muukin kuppiutuu kuuntelemaan vaan omia suosikkejaan :D

    En muuten olisi millään osannut yhdistää Memoriesia ja massailua yhteen henkilöön, mutta kiitos infosta! Koska nyt voin kiittää sinua sydämeni pohjasta kaikkien näiden vuosien jälkeen, joiden aikana olet Memoriesin ylläpitämisellä ilahduttanut minua. Kiitos kun jaksat tehdä sitäkin <3

    VastaaPoista