sunnuntai 22. elokuuta 2010

Non-no Photos

Skanneri ei suostu yhteistyöhön uuden tietokoneen kanssa (ja ohjelman asennus cd on tietenkin vanhempien luona!) joten otin muutamia valokuvia uusimman Non-no lehden sivuista. Siispä, kuvat eivät ole kovin tarkkoja.


Ne jotka eivät ole aikaisemmin lehteä katselleet saavat siis edes vähän kuvaa siitä minkälainen lehti Non-no on. Kyseessä on siis parikymppisten naisten japanilainen muotilehti. Mukana on vaate-esittelyjä, meikkivinkkejä ym.

Suuremmat valokuvat lehden sivuista voi ladata täältä.

Luultavasti jossain vaiheessa hyvälaatuisia skannauksia ilmestyy esimerkiksi tähän LJ-yhteisöön.


Yksi juttu mikä japanilaisissa muotilehdissä paistaa läpi (jos vertaa suomalaisiin nuortenlehtiin) on erilaiset step-by-step meikki ja hiustutoriaalit. Samaten myös kaikenlaiset "makeover"-muutosjutut ovat suosiossa. Tässäkin lehdessä esiteltiin nyt eräänlainen kasvojenhieromis/venyyttämistekniikka jonka avulla kasvoja voi kaventaa(?) Siitäkin otin kuvan (lataa kuvat yllä olevasta linkistä).

Jeaps. Tässä tämä nyt oli. En ole muotibloggari enkä yritäkään olla joten toivottavasti saitte edes jotain irti tästä lehti-esittelystä. Japanilaisia lehtiä voi tilata esimerkiksi CDJapanin sivuilta. Itse lehdet eivät ole kalliita mutta niiden postituskulut voivat kasvaa suuriksi.

1 kommentti:

  1. Itteeni hirvittää katella niitten lehtien vikoja sivuja, joissa on jotain tyyliin "painoin ennen 52kg >> nyt 43kg!" :S
    Ei musta ihan tervettä tollanen ulkonäkökeskeisyys että alkaisin hinkkaamaan naamaani pitkin lattioita jotta se saisi "tarvittavan hieronnan", joka lopulta kaventais sitä senteillä.
    Saa olla välillä normaali ja ruma ugh!

    VastaaPoista