lauantai 21. elokuuta 2010

Non-no

Meninpä sitten ja tilasin japanilaisen muotilehden. Eih, kyseessä ei ole Popteen, Egg tai joku muu tiettyä tyyliä edustava lehtinen. Kyseessä on "tavallista" muotia edustava ja 20-vuotiaiden japanilaisten naisten elämää kuvaava muotilehti. Alunperin Non-no:on minut tutustutti kirjekaverini, jolta kyselin hänen lempilehtiään. Non-no ja Pinky nousivat ykkösiksi. Ja koska Pinky tietääkseni lakkautettiin keväällä, tilasin Non-non.

Anyways, voitte uskoa sitä riemunkiljahdusta kun kuulin kymmeneltä aamulla posteljoonin yrittävän ahtaa jotain postiluukusta alas. Onneksi onnistui - ettei tarvinnut ovikelloa soittaa. Meikäläinen kun loikoili vielä puoliunisena sängyssä siihen aikaan. Hups. Noh, vapaapäivä :)

Syyskuun numero näyttää tältä. Skannauksia tulossa myöhemmin. Näyttää siltä että punamusta ruutukuosi on syksyllä "in". Myöskin "Nordic"-tyyli kukoistaan. Siis poropaidat ja lapinlapaset päälle :P! Ihan oikeesti!

Tällainen tuli kylkiäisenä. Aluksi mietin onko tuo vain "lehteä tukeva pahvinpalanen" tai jonkinlainen mainoskatalogi. Noh, avaamalla sekin selvisi.

Lowrys Farm-kassi. "Thanks For Always" tuo kyllä hymyn kasvoille :)

4 kommenttia:

 1. Hee, mullakin on ton tyylinen Lowrys Farm -kassi! Siinä ei tosin oo tota hienoo "Thanks for Always" -tekstiä. ;-D Lowrys Farm tekee söpöjä vaatteita!

  VastaaPoista
 2. Waww, japanilaista normimuotia. Ihanaa, että joku tunnustaa lukevansa muutakin kuin gyaru- tai lolitalehtiä :D Itse olen kovin tykästynyt Sedaan viime kuukausina...
  Tuleeko muuten miten kalliiksi tuon tilaaminen?

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostelen japanilaisia lehtiä. :)
  Harmi vaan, että maksavat mulle aina melkeen 10 euroa kappale D: Niissä on tosin aina niin kivat ja laadukkaat lahjat ja paksujakin ovat!
  Non-no näyttää kivalta, olenkin sitä joskus katsellut.

  VastaaPoista
 4. Pitäisiköhän itsekkin harkita jonkun lehden tilaamista japanista saakka joskus :) Pitää vain ohjeet kaivaa jostain !

  VastaaPoista