maanantai 28. maaliskuuta 2011

Cakes & Bubble Tea

Tiny polkadot cake, handmade of polymer clay

Joku ehdotti porkkanakakkuminiatyyrin tekemistä ja niinpä otin haasteen vastaan. Käytin kakkukerrosten välissä nestemäistä massaa ja tämän seurauksena työstä tuli aika sottainen. Ehkäpä yritän joskus uudestaan ja käytän kiinteää valkoista polymer clay-massaa.
Carrot cake

Toinen mitä on ehdotettu jo pitkään on ns. "bubble tea". Siis eräänlainen juoma, missä on pohjalla tapioca-palloja. Onko kukaan koskaan maistanut tätä? Tuskin niitä suomesta saa, vaikka olisi hauska koittaa tehdä itse.
Bubble tea

6 kommenttia:

 1. I am a person considered offensive to society, I visited your blog and I love, a hug from Reus Catalonia and many thanks for visiting my blog, you are a very brave person.

  VastaaPoista
 2. Has hehco un fantastico trabajo.
  Para hacer el relleno del pastel yo utilizo "fimo liquido", puedes probar.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 3. Oi, taas niin ihania juttuja. :)
  Tajusin muuten, että noistahan sais erinomaista koristetta nukkekuvauksiin, hehe. :D Pitää kokeilla joku päivä taas ite jotain tehdä (niitä on kyllä mahdotonta verrata omiisi^^).

  VastaaPoista
 4. Wow! They are so cute...! I'm trying to make something with Fimo or other polimery clay..it's so funny!
  I'll very happy if you would see my blog and leave me a message.
  ;-)

  VastaaPoista
 5. Noi bubble tean (paitsi ite tunnen sen nimellä pearl tea) pallot on mun mielestä jotenkin iljettäviä. Ne näyttää ihan mustikoilta eli söpöiltä siellä mukin pohjalla mutta oikeesti ne on aivan mauttomia, tai semmosia jauhon makusia limapalloja, ja vieläpä sitkeitä! :( Eli et oo menettänyt mitään. Maistoin taro-maitoteetä, joka oli ihan hyvää, maistu mustikkapiirakalta. Mut ne pallot... >:(

  VastaaPoista
 6. Moi,

  Olen juonut poikaystäväni kanssa tuota Bubble teetä Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Japanissa. Noissa kaikissa maissa on jopa Bubble tea kahviloita ja kioskeja. Meidän kiinalaiset kaverit esitteli meille alunperin sen. Yleensä olen ottanut, joko hunajameloni tai kookosmaun. Molemmat tykätään kovasti niistä ja varsinkin niistä palleroista. Eli suosittelen kokeilemaan. Suomesta ei saa noita mustia "helmiä". Olen itse harkinnut tilaavani niitä ulkomailta.

  VastaaPoista