tiistai 24. elokuuta 2010

A Swedish Princess Cake

Namskis. Ruotsalaisten prinsesstårta on kyllä ilo sekä silmälle että vatsalle :) Tämä tosin on miniatyyrikokoa ja tehty Polymer Clay-massasta. Voih. Ehkä täytyy piipahtaa kaupan pakastealtaasta hakemassa oikea tällainen. Tosin, parasta on kyllä Frödingen kladdkaka. Mums!

Anyways, tein videotutoriaalin tästä kakusta.

8 kommenttia:

  1. prinsessakakku on mun jälkiruokasuosikki! se on vaan niin täydellisen hyvää, ihanan näköistä eikä liian makeaa. :3 tosi nätti tuli tuosta tekemästäsi. ♥

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka upea kakku! NamNam! Minäkin kokeilin tuota prinsessatortun tekoa jokuaika sitten..tuli vähän erilainen ;)

    VastaaPoista
  3. uskomattoman ihania väkerrät! Selailin tässä aikaisempia postauksiasia ja olen ällikällä lyöty! Haluaisin itsekin osata, mutta olen huomannut lapsesta asti, että muotoilu erilaisista massoista ei ole minun juttuni. Kauniit ja söpöt ajatukseni eivät luonnistu käytännössä :D

    VastaaPoista
  4. Voi, tuo on niiin aidon näkönen ja upea. Näyttää herkulliselta. Harmi, etten voi syödä prinsessakakkua :(

    VastaaPoista
  5. ohhohhooo, prinsessakakku on taivaallista! thanks for that

    VastaaPoista
  6. uih <3 prinsessakakku on nam <3

    VastaaPoista
  7. näin tommosen videon yt:ssä ja se oli fimosta eikä fimooo voi syödä!

    VastaaPoista